Cont

Ștergere cont MonTrip

Gestionează-ți datele personale conform GDPR

Dacă dorești să îți ștergi definitiv contul MonTrip și datele personale asociate acestuia, poți solicita ștergerea contului în orice moment.

Cum poți solicita ștergerea contului?

1

Varianta 1 (recomandată)

  1. Autentifică-te în contul tău MonTrip.
  2. Accesează Profil → Setări.
  3. Apasă pe butonul „Șterge contul”.
  4. Confirmă solicitarea.
2

Varianta 2

Dacă nu mai ai acces la cont, ne poți trimite o solicitare la adresa:

support@montrip.ro

Ce date vor fi șterse?

La ștergerea contului vor fi eliminate definitiv:

  • Contul de utilizator
  • Datele de profil
  • Adresa de e-mail
  • Numărul de telefon (dacă există)
  • Lista de favorite
  • Rezervările asociate contului
  • Orice alte date personale care nu trebuie păstrate conform legislației

Date care pot fi păstrate

Anumite informații pot fi păstrate doar dacă există obligații legale (de exemplu obligații fiscale, prevenirea fraudelor sau alte obligații prevăzute de lege).

Informații importante

După procesarea solicitării, contul și datele aferente vor fi șterse permanent și nu vor mai putea fi recuperate.

Cookie-uri pe MonTrip

Folosim cookie-uri esențiale pentru funcționarea platformei și, doar cu consimțământul tău, cookie-uri analitice și de preferințe. Politica de cookies